Číst

Vydavatel: Code Creator, s.r.o.

Kategorie: Technické předměty

Rok vydání: 2024

Velikost knihy: 17,07 MB

Poslední aktualizace: 1. 10. 2024

Formát knihy: mKniha

Programování v C# konzolové aplikaci

Autor:
Mgr. Jana Morbacherová

Tento e-book představuje praktického průvodce světem programovacího jazyka C# a je určen všem, kteří se chtějí naučit programovat nebo se snaží prohloubit své znalosti v moderním vývoji aplikací pro platformu .NET.

E-kniha klade důraz především na praktické programování. Proto je doplněna velkým množstvím řešených příkladů a praktických cvičení, které pomáhají lépe pochopit a osvojit si jednotlivé techniky programování.

V první části e-knihy se budete věnovat základním programovacím principům, jako jsou datové typy, operátory, řídicí struktury a práce s kolekcemi.

Velký důraz je kladen na objektově orientované programování (OOP), což je klíčová dovednost každého C# vývojáře. Naučíte se rozdělit program do logicky menších celků - tříd. Velké množství úloh je věnováno třem základním principům OOP - dědičnosti, polymorfismu a zapouzdření. Zároveň se je naučíte správně využívat při návrhu aplikací.

Každá kapitola je doplněna úkoly a projekty, které čtenářům umožní aplikovat nové poznatky v praxi. Kniha je tak ideálním zdrojem pro ty, kdo chtějí získat pevný základ v programování v C# a připravit se na práci profesionálního vývojáře.

Knihu najdete v aplikaci, která je ke stažení zdarma.